Esse

ESSEN perusperiaatteena on tuotteiden sertifioitu luomulaatuisuus, vegaanisuus ja eläinkokeettomuus sekä Reilun Kaupan periaatteiden mukainen toiminta. Lisäksi yritys on hiilineutraali.

Reilun Kaupan järjestö “PhytoTrade Africa” tarkkailee villikasvien keräilyn eettistä kestävyyttä ja varmistaa myös, että maaseutuyhteisöille maksetaan kerätyistä kasveista reilu palkkio. ESSE uskoo huomaavaisten ja eettisten projektien olevan askel kohti kestävää, rikasta, monimuotoista ja kaunista tulevaisuutta. Ihonhoidon tulee olla pitkäkestoista ja kestävän kehityksen mukaista.

PERUSTAJA

Trevor Steyn opiskeli orgaanista kemiaa ja valmistui maisteriksi vuonna 1996. Hänen mentorinsa, professori Siegfrid Drewes inspiroi Trevorin tutkimaan intohimoisesti afrikkalaisten kasvien kemiaa. Löydettyään näiden kasvien potentiaalin ihonhoidossa hän perusti Essen. Työ Essellä alkoi tutkimalla Kigelia africanaa, afrikkalaista makkarapuuta. Kahden vuoden formuloinnin jälkeen Esse syntyi vuonna 2002.

Essestä tekevät poikkeuksellisen tuotteiden pH-tasapaino, joka on hapan kaikilla tuotteilla, sillä on perusasia, että iho voi parhaiten, kun sen hydrolipidikalvo pysyy happamana (noin 3,5-5) ja näin ollen kaikki tuotteet on pH-tasapainotettu välille 4-5. Tämä luo ihanteellisen ympäristön ihon bakteerikannan monimuotoisuudelle, joka on puolestaan avainasemassa ihon hyvinvoinnin kannalta. Tuotteet sisältävät hyödyllisiä mikrobeja ruokkivia prebiootteja sekä eläviä probiootteja, joilla voidaan muuttaa ihon bakteerikantaa. Muut raaka-aineet ovat luomuviljeltyjä, erittäin ravinnetiheitä ja antioksidanttipitoisia kasviuutteita ja –öljyjä.

ESSE probioottinen luomu ihonhoitosarja - kasvohoito